Bestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde

Op zoek naar een heerlijke vakantie vanaf Groningen Airport Eelde? In 2024 zijn er weer voldoende bestemmingen beschikbaar vanaf het vliegveld van het noorden. Boek bij ons naar elke bestemming eenvoudig een voordelige reis.

Rhodos vanaf Eelde 2024

Rhodos is vervallen als bestemming vanaf Groningen Airport Eelde in 2024. Het Griekse eiland was alleen in de zomer van 2023 via Corendon beschikbaar en staat in 2024 niet op het schema. Toch op zoek naar Rhodos als bestemming? Bekijk dan ons aanbod naar Rhodos vanaf andere airports.

>> Rhodos vanaf andere airport

Kos vanaf Eelde 2024

In plaats van Rhodos is Kos het nieuwe Griekse eiland dat beschikbaar is vanaf Eelde in de zomer van 2024. Kos heeft van alles te bieden voor een heerlijke zonvakantie. Prachtige natuur, mooie stranden en heerlijk eten. Kies Kos als bestemming vanaf Eelde en geniet van een topvakantie!

>> Alles op Kos vanaf Eelde

Alle bestemmingen vanaf Eelde

Boek bij ons eenvoudig alle pakketreizen naar alle bestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde. Elke vakantiebestemming van TUI en Corendon is bij ons eenvoudig de vinden voor de laagste prijzen online. Vergelijk elke vakantie en boek met de deskundige ondersteuning van het ervaren reisbureau Travelnboord.

Alle vakanties vanaf Eelde

Vliegen op Alanya in 2024

In 2024 vliegt Corendon voor het eerst ook op Gazipasa Airport in Alanya. Dit vliegveld in Alanya heeft een betere bereikbaarheid voor de accommodaties in en rond Alanya. Hierdoor hoef je geen lange transfer meer te maken vanaf Antalya en ben je snel vanaf het vliegveld bij je accommodatie en klaar om van je vakantie te genieten.

Van plan Turkije als bestemming te kiezen voor je vakantie in 2024? Bekijk dan ons aanbod van geweldige hotels en resorts in Alanya. Een garantie op heerlijk, zonnig zomerweer in combinatie met het heerlijke eten en de luxe van all-inclusive aan de zuidkust van Turkije.

Wees er snel bij - de bestemming Turkije is razend populair en op = op. Boek vandaag nog je vakantie en wees verzekerd van een onvergetelijke zonvakantie in Alanya.

Ook interessant

Bestemmingen Eindhoven

Benieuwd naar alle vakantiebestemmingen vanaf Eindhoven Airport? Bekijk dan ook eens ons overzicht van alle landen, steden en meer vanaf Eindhoven Airport. Boek bij ons eenvoudig en voordelig online een vliegvakantie vanaf Eindhoven Airport.

Eindhoven Airport

Ook interessant

Bestemmingen Rotterdam

Ook vanaf Rotterdam The Hague Airport is er het hele jaar door een geweldig aanbod aan bestemmingen. Bekijk ons overzicht van bestemmingen vanaf Rotterdam en boek eenvoudig een onvergetelijke vakantie vanaf Rotterdam.

Rotterdam The Hague Airport