Spanje vanaf Eelde

Spanje is al jaren één van de meest populaire bestemmingen voor alle Nederlanders. Vanaf Eelde zijn er altijd bestemmingen in Spanje beschikbaar. Boek een heerlijke zonvakantie naar Zuid Europe en geniet binnen de kortste keren van de zon, zee en strand waar Spanje bekend om staat.

Populair in Spanje

Volledige aanbod Spanje

Benieuwd naar het volledige aanbod in Spanje? Bekijk eenvoudig en snel alle resorts, hotels, appartementen en meer! Alle zichtbare accommodaties zijn beschikbaar en eenvoudig en snel online te boeken.

Volledig aanbod Spanje vanaf Eelde

Zon

Weinig landen staan zo bekend om de zon als Spanje. Het hele jaar door gaan miljoenen mensen naar Spanje om daar te genieten van de zonnestralen en het heerlijke klimaat. Met veel zonuren en stranden waar het het hele jaar door goed vertoeven is, is het Spanje het land bij uitstek voor een onvergetelijke zonvakantie. Vertrek vanaf Groningen Airport naar Spanje en geniet onbezorgd van de zon!

Zee

De zee en de oceaan: Spanje heeft het allemaal. Bij een vakantie naar Spanje mag voor de meeste mensen één ding niet ontbreken en dat is de zee. Aan de Costa del Sol en op de Balearen ervaar je de kalmte en aangename warmte van de Middellandse Zee. Op de Canarische eilanden zit je midden in de Atlantische Oceaan, een ervaring die ook uniek is en die je een keer meegemaakt moet hebben.

Strand

Ook om de vele stranden staat Spanje natuurlijk bekend. Met talloze, prachtige eilanden en een ongekend populaire strook strand langs de Middellandse Zee. De Spaanse costa's, zoals de Costa del Sol, de Costa Brava en de Costa Blanca - zijn al jaren in trek onder toeristen van over de hele wereld. Ook op de Canarische eilanden en de Balearen is genoeg strand te vinden voor elke liefhebber van zon, zee en strand!

Klimaat in Zuid-Spanje

Het is bijna altijd wel ergens in Spanje mooi weer. Zelfs midden in de winter, is het op de Canarische eilanden strandweer. Hiermee zijn de Canarische eilanden bij uitstek de bestemming om in de winter even van de zon te kunnen genieten. Vlieg eenvoudig in de winter vanaf Groningen Airport naar Gran Canaria en geniet even alsof het zomer is! Ook in Zuid-Spanje aan bijvoorbeeld de Costa del Sol is het in de winter zeer aangenaam en kunnen de temperaturen soms oplopen tot wel 20 graden. Spanje is hiermee het hele jaar door een uitstekend vakantieland voor wanneer je toe bent aan zon, zee of strand.

jan
16°C
5 uur
12 dagen
feb
17°C
5 uur
11 dagen
mar
19°C
7 uur
9 dagen
apr
21°C
8 uur
8 dagen
mei
24°C
9 uur
4 dagen
jun
27°C
11 uur
2 dagen
jul
30°C
11 uur
1 dagen
aug
30°C
10 uur
1 dagen
sep
27°C
8 uur
3 dagen
okt
23°C
7 uur
8 dagen
nov
19°C
5 uur
11 dagen
dec
16°C
5 uur
12 dagen

Bron: klimaatinfo.nl

Pakketreis Spanje vanaf Eelde