Kos vanaf Eelde

Één van de populairste eilanden van Griekenland is nu binnen handbereik! Vanaf 2024 vliegt TUI in de zomer namelijk ook naar Kos! Vindt hier eenvoudig het volledige aanbod en boek een heerlijke vakantie naar Kos vanaf Eelde. De beste online prijzen en de ruimste keuze in accommodaties en extra's!

Plaatsen op Kos vanaf Eelde

Alle vakanties op Kos

Vind alle vakanties naar Kos vanaf Eelde handig in één overzicht. De mooiste accommodaties en de beste deals. Gebruik onze handige filters om snel en eenvoudig de perfecte accommodatie te vinden en boek een vakantie naar Kos!

Alles op Kos

Vakantie naar Kos

Een vakantie naar Kos is een garantie voor een heerlijke, zomerse zomervakantie. Op Kos zijn talloze geweldige accommodaties te vinden aan de prachtige stranden van het eiland. Boek een vakantie vanaf Eelde naar het Griekse Kos en geniet van een onvergetelijke zomerse vakantie.

In 2024 vliegt TUI in de zomer een keer per week naar Kos. In de zomervakantie vertrekt er elke donderdag een vlucht naar het Griekse eiland. Het aanbod in vertrekdata is beperkt en uitermate populair dus het is verstandig snel een vakantie te boeken voordat alle vluchten vol zijn.

Naast de prachtige stranden en het mooie weer is er op Kos veel meer te vinden. Geniet eens van de heerlijke lokale keuken of beleef de lokale cultuur in steden zoals Kos-stad. Ook is Kos rijk in geschiedenis die nog overal op het eiland te zien is. Bezoek bijvoorbeeld eens Asklepieion, een indrukwekkende Griekse ruïne van duizenden jaren oud. Daarnaast is er ook nog natuurschoon te vinden zoals de Embros Therme. Genoeg redenen dus om Kos een keer te bezoeken!

Accommodaties op Kos

Weer op Kos

Jan
14°C
5 uur
12 dagen
Feb
14°C
6 uur
10 dagen
Mar
16°C
7 uur
9 dagen
Apr
20°C
9 uur
6 dagen
Mei
24°C
12 uur
3 dagen
Jun
29°C
13 uur
1 dagen
Jul
32°C
14 uur
0 dagen
Aug
32°C
13 uur
0 dagen
Sep
29°C
11 uur
2 dagen
Oct
24°C
8 uur
3 dagen
Nov
19°C
6 uur
8 dagen
Dec
16°C
5 uur
12 dagen

Bron: klimaatinfo.nl

Populairste categorieën op Kos

Alternatieve luchthavens

Ook interessant

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport, de grootste luchthaven van Nederland na Schiphol, heeft een ruim aanbod reizen naar Kos. Bekijk ook eens het aanbod vanaf Eindhoven.

Kos vanaf Eindhoven

Ook interessant

Rotterdam Airport

Rotterdam The Hague Airport heeft al jaren een ruim aanbod leuke pakketreizen naar Kos. Bekijk ook eens het aanbod vanaf Rotterdam naar Kos.

Kos vanaf Rotterdam